Hoe kies ik de juiste fotograag voor mijn newborn fotoshootWELKE FOTOGRAAF VOOR EEN NEWBORN FOTOSHOOT?

Het vinden van de juiste fotograaf voor een newbornfotografie fotoshoot kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden wanneer je een sessie wilt gaan boeken, van het type fotograaf dat je kiest tot de rekwisieten, accessoires en verlichting die de fotograaf gebruikt. Hier zijn enkele tips om je voor te bereiden op een fotoshoot voor newbornfotografie:

1. Kies een fotograaf: Bij het kiezen van een fotograaf is het belangrijk om rekening te houden met zijn ervaring, portfolio en kosten. Bekijk zeker zijn portfolio en stel vragen over zijn ervaring en achtergrond.

2. Bepaal wat je verwachtingen zijn: Zorg ervoor dat je het type newbornfotografie sessie dat je zoekt met de fotograaf bespreekt, evenals de verwachte tijdlijn voor de sessie. Bespreek de soorten rekwisieten en accessoires die je graag wilt gebruiken en het aantal afbeeldingen dat je kunt verwachten.

3. Bereid jezelf voor: Zorg ervoor dat je voldoende rust en hydratatie krijgt voor de sessie. Neem snacks en water mee naar de sessie voor het geval deze langer duurt dan verwacht.

Wat betaal je voor een newborn fotoshoot4: Vraag of de fotograaf een brochure heeft met daarin informatie over de sessie. Daar staat meestal in beschreven alles dat belangrijk is om mee te nemen tijdens de sessie. Mijn klanten ontvangen nadat ze bij mij geboekt hebben, altijd een newborn of pregnancy guide. Hierin staat alles beschreven waaraan ze moeten denken als ze naar mijn studio komen.

Door deze tips te volgen, ben je goed op weg om prachtige en gedenkwaardige foto’s van je pasgeboren baby te laten maken. Met de juiste voorbereiding en de juiste fotograaf kun je unieke momenten vastleggen en blijvende herinneringen creëren.

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid