HOE VIND JE EEN GOEDE ZWANGERSCHAPSFOTOGRAAF IN NEDERLAND?

Wat trek ik aan voor een zwangerschapsshoot

Als zwangerschapsfotograaf in Nederland begrijp ik hoe belangrijk het is om een goede fotograaf te vinden die de bijzondere momenten van jouw zwangerschap perfect weet vast te leggen. Hier zijn een paar tips om jou te helpen te zoeken naar de juiste zwangerschapsfotograaf:

1. Zoek een specialist – Zoek bij het zoeken naar een zwangerschapsfotograaf iemand die gespecialiseerd is in zwangerschaps- en zwangerschapsfotografie. Niet een fotograaf die ernaast nog tal van andere fotografie werkzaamheden doet, die niets te maken hebben met zwangerschapsfotografie. Dit zorgt ervoor dat je het best mogelijke resultaat uit jouw sessie haalt.

2. Denk na over de stijl – Elke fotograaf heeft zijn eigen unieke stijl, dus het is belangrijk om er een te zoeken die bij jouw eigen persoonlijke stijl past. Bekijk zijn portfolio en website om een idee te krijgen van zijn werk.

3. Locatie – Bedenk waar je jouw foto’s wilt laten maken. Geeft je de voorkeur aan een studio, thuis of aan een buiten locatie? Zorg ervoor dat je een fotograaf kiest die op de door jou gewenste locatie werkt.

4. Beschikbaarheid – Je kunt het beste in de late stadia van jouw eerste trimester beginnen met het zoeken naar een fotograaf. Zwangerschapsportretsessies worden meestal gedaan tussen de 28 en 36 weken, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt en daarmee jouw fotograaf op dat moment ook beschikbaar is.

Wanneer kun je het beste een pregnancy shoot boeken5. Verwijzingen en beoordelingen – Vraag jouw vrienden of zoek op Google naar verwijzingen en beoordelingen. Waren eerdere klanten tevreden met hun ervaring en de uiteindelijke foto resultaten?

6. Prijzen en artwork – Vraag om gedetailleerde prijsinformatie en ontdek welke pakketten de fotograaf aanbiedt. Verkopen hij of zij alleen digitale afbeeldingen of bieden ze ook illustraties aan?

7. Aanvullende diensten – Het is belangrijk om erachter te komen of de fotograaf aanvullende diensten aanbiedt, zoals stylingadvies, make-upservices, ontwerpservices, enz.

8. Privacy – Zorg ervoor dat je het contract van de fotograaf zorgvuldig leest om ervoor te zorgen dat jouw foto’s privé blijven (veel fotografen rekenen een extra vergoeding voor privacy).

9. Langdurige relatie – Als je van plan bent een zwangerschapsfotografiesessie te doen, kan het een goed idee zijn om een fotograaf te kiezen die ook newborn- en babyfotografie doet.

Door de tijd te nemen om met elk van deze factoren rekening te houden, kun je ervoor zorgen dat je de perfecte zwangerschapsfotograaf in Nederland vindt die de mooie herinneringen aan jouw speciale tijd voor eeuwig zal vastleggen op beeld.

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid