NEWBORN FOTOSHOOT

 

Het vastleggen van de eerste momenten van het leven van jouw baby is een onbetaalbare herinnering die je voor altijd zult koesteren. Een newborn fotoshoot is een geweldige manier om deze kostbare momenten vast te leggen en te delen met jouw dierbaren. In dit artikel deel ik mijn ervaring met het plannen en uitvoeren van een newborn fotoshoot en vertel je waarom je een sessie zou moeten boeken.

De voorbereiding op de newborn shoot

Het kiezen van de juiste newborn fotograaf

newborn fotoshoot voetjes

Het kiezen van de juiste newborn fotograaf is essentieel voor het succes van jouw fotosessie. Je wilt iemand die ervaring heeft met het werken met pasgeboren baby’s én die jouw unieke stijl en wensen begrijpt. Bij het zoeken naar een geschikte newborn fotograaf, bekijk dan hun portfolio, stijl, prijzen en beschikbaarheid. Vergeet niet om dan ook recensies van eerdere klanten te lezen om een goed beeld te krijgen van hun werk. Reviews zijn heel erg belangrijk om een goede keuze te kunnen maken. Volg jouw favoriete newborn shoot fotograaf op zijn/haar social media, zodat je een goed beeld krijgt van jouw newborn fotoshoot fotograaf zijn stijl.

Communicatie met de fotograaf

Het is belangrijk om open en eerlijk te communiceren met de newborn fotograaf over jouw verwachtingen en wensen voor de fotoshoot. Bespreek zaken als het tijdstip van de shoot, locatie, kleding, accessoires en eventuele speciale verzoeken die je in gedachten had. Een goede communicatie zorgt voor een soepeler verloop van de fotosessie en helpt om misverstanden te voorkomen.

De planning van de newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot wordt meestal gepland binnen de eerste twee weken na de geboorte, wanneer de baby het meest slaperig en kneedbaar is. Dit is de ideale tijd om die schattige, slaperige poses vast te leggen. Zorg ervoor dat je jouw fotosessie ruim van tevoren boekt, zodat je verzekerd bent van een plekje in de agenda van de fotograaf.

Op de dag van de fotoshoot

newborn fotoshoot in doek

Het creëren van de juiste omgeving

Zorg ervoor dat de ruimte waar de fotoshoot plaatsvindt, warm en comfortabel is voor de baby. Een temperatuur van rond de 25 graden Celsius is ideaal om jouw baby ontspannen en slaperig te houden. Het is ook belangrijk om een rustige en kalme sfeer te creëren, zodat de baby zich op zijn gemak voelt.

Voeden en verschonen voor de shoot

Zorg ervoor dat jouw baby gevoed en verschoond is vlak voordat de fotoshoot begint. Dit helpt om een hongerige, onrustige baby te voorkomen en zorgt ervoor dat jouw baby ontspannen en slaperig is tijdens de sessie.

Poseren en veiligheid

Jouw newborn fotograaf zal verschillende poses en opstellingen voorstellen voor je baby. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de baby comfortabel en veilig is in elke pose. Wees niet bang om vragen te stellen of jouw zorgen te uiten als jij je ergens niet prettig bij voelt.

Na de fotoshoot

Het selecteren van de beste foto’s

Na de fotoshoot zal jouw newborn fotograaf de beste foto’s selecteren en bewerken om ervoor te zorgen dat ze er perfect uitzien. Het is belangrijk om geduldig te zijn tijdens dit proces, aangezien het enige tijd kan duren om de foto’s te retoucheren en te perfectioneren.

Het bestellen van afdrukken en producten

newborn fotografie blauw dekentje

Zodra de foto’s klaar zijn, kun je bij de meeste fotografen bespreken welke afdrukken en producten je wilt bestellen. Dit kan variëren van traditionele afdrukken tot canvasafdrukken, fotoboeken en digitale bestanden. Zorg ervoor dat je jouw wensen en budget bespreekt om zo het perfecte pakket voor jou samen te stellen.

Waarom je nu een newborn fotoshoot zou moeten boeken

Een newborn fotoshoot is een unieke en waardevolle ervaring die je niet wilt missen. Door nu een sessie te boeken, ben je ervan verzekerd dat je een plekje bij een getalenteerde en ervaren fotograaf gereserveerd hebt, die jouw baby’s eerste momenten prachtig zal vastleggen. Bovendien kunt je er zeker van zijn dat je prachtige foto’s zult hebben die je voor altijd zult koesteren en die door jouw familie en vrienden bewonderd zullen worden.

Bekijk mijn portfolio en boek nu

Ik nodig je uit om mijn portfolio van newborn fotografie te bekijken en de prachtige beelden te zien die ik heb vastgelegd voor andere gezinnen. Als je net zo enthousiast bent over het vastleggen van deze kostbare momenten als ik, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen en jouw newborn fotoshoot te boeken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou en jouw pasgeboren baby deze speciale herinneringen te creëren.

Conclusie

Een newborn fotoshoot is een onvergetelijke ervaring die de eerste kostbare momenten van het leven van uw baby vastlegt. Met de juiste voorbereiding, communicatie en aandacht voor detail, kunt je er zeker van zijn dat jouw fotosessie een succes zal zijn. Boek nu jouw newborn fotoshoot en bekijk mijn portfolio om te zien hoe ik deze bijzondere momenten voor andere gezinnen heb vastgelegd.

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid