Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 95 beoordelingen
js_loader

Over Anke Geurts Photography: schat aan ervaring

“Emotie is alles, er moet iets gebeuren in het beeld. Ik wil graag intieme beelden maken waarbij je voelt dat mensen van elkaar houden. Of dat een moeder blij is met haar (aankomende) kind. Dat gevoel, die emotie maakt voor mij het beeld.”

De tekst hierboven staat in een natuurmagazine, in een artikel over mij, Anke Geurts. Zo’n 16 jaar geleden begon mijn passie voor emotie in fotografie: een vriendin vroeg me om advertenties voor haar kledingzaak te maken. Omdat ze er mooie foto’s bij wilde, startte ik met fashion- en portretfotografie. Anke Geurts Photography was geboren.

Uitgegroeid tot fotograaf

Al snel ging ik voor mijn werk ook trouwfotografie in Maastricht verzorgen. En toen in 2013 mijn eerste kind werd geboren, ontdekte ik ook hoe mooi newborn fotografie is. Zo ontstond ook het idee om zwangere vrouwen te fotograferen met hun mooie babybuik. Ook deze zwangerschapsfotografie in Maastricht werd een specialisme voor mij.

Tegelijkertijd hou ik ook van de ziel in portretfoto’s, natuur en andere beelden. En mijn liefde voor details en spontaniteit maakt dat je altijd bijzondere foto’s krijgt. Foto’s met emotie.

Nooit uitgegroeid in het vak

Na al die jaren leer ik nog altijd, bijvoorbeeld van werken met baby’s. Geïnspireerd door perfectie analyseerde ik sowieso al honderdduizenden foto’s kritisch en bewerkte ik die. In elke foto die je nu van mij krijgt, schuilt dan ook minstens 16 jaar kennis en ervaring.

Opvallende fotografie, onopvallende fotograaf

Jij, je partner, ik – ieder van ons heeft een unieke manier van kijken naar de wereld om ons heen. Voor mij als fotograaf is dat van invloed op de beelden die ik vastleg. Sommige fotografen zijn abstract of figuratief ingesteld. Andere meer romantisch. En weer anderen zijn gespecialiseerd in de fotojournalistieke stijl.

Eén ding hebben we als fotografen gemeen: we proberen zo veel mogelijk onopvallend te werken. Zodat jij, je kindje, je bruid(egom) of je gasten maximaal op je gemak zijn. En de foto’s puur zijn. Zo schiet ik ook graag voor en van jou verrassende beelden.

Meer weten over mij & mijn werk?

Bekijk mijn portfolio. Lees het hele artikel in het natuurblad. Kom langs in de studio. Of reserveer meteen een fotosessie vol emotie.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid