WANNEER BOEK IK EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT?

Als het gaat om het plannen van een zwangerschapsfotoshoot, weten veel aanstaande moeders niet wanneer ze moeten boeken. Over het algemeen is het aan te raden om je zwangerschapsshoot te houden tussen de 28 en 36 weken van je zwangerschap. Wanneer boek ik een zwangerschapsshootDit tijdsbestek is ideaal omdat het het meest comfortabel is voor de moeder, maar toch laat genoeg in de zwangerschap om jou heel duidelijk zwanger te laten lijken, met een mooie ronde buik om mee te pronken!

Bij het boeken van je sessie is het belangrijk om rekening te houden met de doorlooptijd van je fotograaf. Wil je bijvoorbeeld ook afdrukken laten maken van je foto’s op een geboorte kaartje, doe de zwangerschapsshoot dan uiterlijk aan het begin van je derde trimester of rond week 27 tot 28.

Voor aanstaande moeders die meer dan één baby dragen, is het aan te raden om de zwangerschapsshoot al in het tweede trimester of rond 13 tot 24 weken van de zwangerschap in te plannen, zelfs als de kleintjes nog weken verwijderd zijn van de geboorte! Zwangerschappen met een hoog risico komen ook vaker voor omdat medische doorbraken mensen in staat stellen om later in hun leven voor het ouderschap te kiezen. Hoewel de meeste risicovolle zwangerschappen soepel verlopen, is het tweede trimester het beste moment om zwangerschapsfoto’s te maken bij een risicovolle zwangerschap.

Wanneer kun je het beste een pregnancy shoot boekenHet is ook belangrijk om te onthouden dat zwangerschapsfotografie een investering is en een kans is om de speciale momenten van jouw zwangerschap vast te leggen. Daarom is het belangrijk om een fotograaf te vinden die prachtige foto’s kan maken die de schoonheid van je baby en je gezin vastlegt.

Door met deze factoren rekening te houden, kun je bepalen wat het beste moment is om je zwangerschapsshoot te boeken. Hoewel het beste tijdsbestek voor een zwangerschapsfotosessie ongeveer 28 tot 32 weken van de zwangerschap is, kunnen aanstaande moeders die langer dan 32 weken zwanger zijn en zich op hun gemak voelen met hun groeiende buik, ook gewoon een shoot boeken. De uitdaging is om dan nog een fotograaf te vinden voor op zo een kort tijdsbestek. Mijn advies is om jouw zwangerschapsshoot zo vroeg mogelijk te boeken. Dat kun je al doen vanaf het moment dat jij jouw uitgerekende datum weet.

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid