Wat kost een newborn fotoshoot

WAT KOST NEWBORNFOTOGRAFIE?

De kosten voor newbornfotografie kunnen sterk variëren, afhankelijk van de fotograaf, het type sessie en de tijd en moeite die is gestoken in het maken van de foto’s. In 2023 is de gemiddelde prijs die u van een ervaren fotograaf kunt verwachten voor een newborn fotoshoot van twee uur in Nederland ongeveer 550 euro. Gemiddeld kost een newbornsessie van een uur tussen de 150 en 400 euro, afhankelijk van de fotograaf zijn ervaring en het type sessie.

Voor een meer gedetailleerde fotografiesessie voor pasgeborenen, zoals een sessie met familieleden, extra rekwisieten en meerdere outfits, kunt u verwachten dat u ergens tussen de 400 en 1000 euro betaalt. Sommige fotografen kunnen ook een extra vergoeding vragen voor een digitaal download- of afdrukpakket.

Wat betaal je voor een newborn fotoshootHOE KIES IK EEN NEWBORN FOTOGRAAF?

Bij het kiezen van een newbornfotograaf is het belangrijk om rekening te houden met de fotograaf zijn ervaring, zijn portfolio en de kosten van de fotograaf. Bekijk zeker hun portfolio en stel vragen over zijn of haar ervaring en achtergrond. Als je op zoek bent naar een meer gedetailleerde sessie, vraag dan zeker naar de soorten rekwisieten die ze aanbieden en hun prijsstructuur.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met je budget bij het zoeken naar een newbornfotograaf. Hoewel sommige fotografen duurder zijn, kunnen ze ook meer uitgebreide en unieke sessies aanbieden. Uiteindelijk is het belangrijk om een fotograaf te vinden die prachtige foto’s kan maken die de schoonheid van je baby en je gezin vastlegt.

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid