Wat moet ik aandoen voor een newborn fotoshootWAT MOET IK AANDOEN VOOR EEN NEWBORN FOTOSHOOT?

Als het gaat om het kiezen van outfits voor een newbornfotografiesessie, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de focus van de foto’s op de baby moet liggen. De kleding die u kiest, moet eenvoudig, neutraal en comfortabel zijn. Effen gekleurde tops en tops met lange mouwen hebben de voorkeur omdat ze in de foto’s de focus laten liggen op eenheid. Vermijd grote logo’s, drukke patronen en felle kleuren.

Voor mama’s zijn zachte, neutrale tinten zoals wit, grijs, pastel en beige prachtig te combineren met de huidskleur van je baby. Ik wil dat je je comfortabel voelt en je je goed voelt tijdens je sessie, dus vermijd nauwsluitende tops. Een lange zwierige maxi-jurk is altijd schattig!

Voor papa’s raad ik een spijkerbroek en een neutraal T-shirt of een overhemd met knopen aan. Zorg ervoor dat je de mouwen kunt opstropen en het shirt los kunt laten. Truien met V-hals zien er in de winter ook geweldig uit over knopen.

Voor broers en zussen, kleed je in dezelfde kleurtinten, maar wees niet bang om ze ook iets te laten dragen dat pronkt met hun persoonlijkheid! Vermijd patronen en felle kleuren.

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid