WAT TREK IK AAN VOOR EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT?

Wat trek ik aan voor een zwangerschapsshootAls zwangerschapsfotograaf vind ik dat wat je draagt voor je zwangerschapsshoot, je persoonlijke stijl en persoonlijkheid moet weerspiegelen. Het is belangrijk om een outfit te kiezen waarin je je mooi en zelfverzekerd voelt, terwijl je je toch comfortabel voelt.

Als het op kleuren aankomt, zijn neutrale kleuren, wit en pastelkleuren naar mijn mening de beste keuzes. De focus van deze sessie ligt op je schattige babybuik, deze kleuren zullen helpen om de aandacht op je buik te houden.

Overweeg stoffen met een nauwsluitende silhouet als je echt je vorm wilt benadrukken. Zwierige jurken, over-the-top jurken, bodycon-jurken, tule jurken en doorzichtige stoffen zijn allemaal geweldige keuzes.

Houd het voor accessoires minimaal. Je wilt dat de focus op je buik ligt en niet op afleidende details. Een riem kan een geweldige manier zijn om je buik te accentueren, en een paar gedurfde sieraden kunnen een leuke touch geven.

Het kiezen van de juiste outfit voor je zwangerschapsshoot is de sleutel. Denk aan tijdloos en focus op het creëren van natuurlijke, ontspannen momenten die jarenlang gekoesterd zullen worden.

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid