Welke tijdstip is het beste voor een newborn fotoshootWELK TIJDSTIP IS HET BESTE VOOR EEN NEWBORN FOTOSHOOT?

De beste tijd van de dag voor newbornfotografie is meestal ’s ochtends of vlak na het dutje, omdat de baby dan meestal het gelukkigst en alertst is. Kunstmatig licht in de studio is meestal de beste keuze voor newbornfotografie, omdat het helpt om een zachte en dromerige look te creëren. Fotografen moeten ook weten hoe ze daglicht kunnen gebruiken om meer dramatische foto’s te maken.

Het is belangrijk om te onthouden dat newbornfotografie een investering is en een kans om de speciale momenten van de eerste dagen en weken van je baby op aarde vast te leggen. Het is belangrijk om een fotograaf te kiezen die ervaring heeft met newbornfotografie en vertrouwd is met de beste poses en technieken voor het fotograferen van newborns, evenals ook de veiligheidsprotocollen.

Wat kost een newborn fotoshootBij het plannen van een newbornfotografiesessie is het belangrijk om rekening te houden met het beste moment van de dag voor newbornfotografie. Om precies deze reden raden veel fotografen aan om je foto’s midden in de ochtend tot begin van de middag te laten maken. Dit is ook het moment van de dag waarop de baby nog slaperig is, maar toch alert genoeg om mooie beelden vast te leggen.

Door rekening te houden met het beste moment van de dag voor newbornfotografie, kunt je ervoor zorgen dat je prachtige en gedenkwaardige foto’s van jouw baby kunt maken die je jarenlang zult koesteren.

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid