ZIJN HAAR EN MAKE-UP INBEGREPEN TIJDENS EEN ZWANGERSCHAPSHOOT?

ZIJN HAAR EN MAKE-UP INBEGREPEN TIJDEN EEN ZWANGERSCHAPSHOOT

Terwijl sommige fotografen haar en make-up opnemen als onderdeel van hun zwangerschapsfotoshoot, laten anderen je misschien je eigen keuzes maken over hoe je eruit wilt zien. Het is belangrijk om van tevoren bij je fotograaf na te gaan of haar en make-up inbegrepen zijn of dat je dit zelf moet regelen.

Het professioneel laten doen van je haar en make-up kan een enorm verschil maken in de look en feel van je foto’s. Professionele make-upartiesten kunnen je helpen er op jouw best uit te zien en jouw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen, terwijl haarstylisten verbluffende looks kunnen creëren waardoor jij er nog stralender uitziet op uw foto’s. Mocht je niet weten waar een goede make-up artiest te vinden? Dan kan ik je daarbij helpen. Geef dit altijd zo vroeg mogelijk aan.

Wil je graag je eigen haar en make-up doen voor je zwangerschapsshoot, zorg er dan voor dat je van tevoren oefent. Je kunt het beste kiezen voor een look die eenvoudig, natuurlijk en tijdloos is. Vermijd alles wat te opzichtig of trendy is, want deze looks kunnen snel verouderen en zullen niet zo tijdloos zijn als een meer klassieke look.

Of je nu besluit om je haar en make-up professioneel te laten doen of het zelf te doen, het belangrijkste is dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt in je look. Dat is wat je foto’s echt speciaal maakt!

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid