ZWANGERSCHAPSSHOOT – ALLES OVER DE PREGNANCY SHOOT

Is er een kleintje op komst? Van harte gefeliciteerd! Jij bent nu ongetwijfeld op zoek naar een fotograaf die binnenkort jouw wondertje kan fotograferen. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in een pregnancy shoot, zodat ook de zwangerschap op een unieke manier vereeuwigd kan worden. Zowel newborn fotografie als zwangerschapsfotografie worden steeds populairder.

Jij bent ongetwijfeld benieuwd hoe een dergelijke pregnancy shoot precies in zijn werk gaat. In dat geval ben je bij Anke Geurts fotografie aan het juiste adres. In het onderstaande artikel vertellen we jou alles wat je moet weten over de pregnancy shoot, en ook belichten we kort de mogelijkheden van newborn fotografie.

Waarom zwangerschapsfotografie?

Sommige vrouwen twijfelen over een pregnancy shoot. Het is immers best spannend om zo open en bloot met je buik voor de camera te gaan staan. Toch zijn er wat ons betreft meer dan genoeg redenen om zwangerschapsfotografie in overweging te nemen. Onderstaand bespreken we enkele voordelen van een pregnancy shoot.

  • Zwangerschapsfotografie zorgt voor een tastbare herinnering

Het laten maken van een pregnancy shoot zorgt ervoor dat je deze bijzondere periode in je leven kunt vereeuwigen. Jouw prachtige zwangere buik wordt voor eeuwig vastgelegd. Je zult nooit spijt krijgen van deze prachtige herinnering.

  • Maak er een leuke date van met je partner

Je kunt ook kiezen voor een pregnancy shoot samen met je partner. Dit kan een fantastisch leuke date zijn. Jullie delen deze bijzondere periode immers toch samen.

  • Jij voelt je prachtig

Tijdens een pregnancy shoot kan een vrouw zichzelf helemaal verwennen. Een prachtige outfit en mooie make-up zorgen ervoor dat jij je enorm bijzonder voelt. Je zult dan ook stralen, en je buik met volle trots presenteren.

  • Voorkom spijt

Alhoewel sommige vrouwen twijfelen over een pregnancy shoot, raden wij het absoluut iedereen aan. Er zijn namelijk ook veel vrouwen die het niet doen en achteraf toch spijt krijgen. Voorkom dit door zwangerschapsfotografie op jou to-do lijstje te zetten.

Hoe gaat een pregnancy shoot in zijn werk?

Tijdens een pregnancy shoot laat de toekomstige moeder een prachtige reeks foto’s van zichzelf maken. Wanneer een zwangerschapsfotograaf professionele foto’s wenst te leveren, vereist dit natuurlijk wel de nodige kennis en ervaring. Gelukkig heeft Anke Geurts fotografie dit volop in huis.

Een pregnancy shoot wordt meestal uitgevoerd wanneer een vrouw ongeveer 30 weken zwanger is. De shoot duurt maximaal 2 uur, en de aanstaande moeder mag diverse outfits meenemen. Echter hangen er in onze studio ook diverse zwangerschapskledingstukken, die je met alle liefde mag lenen tijdens de shoot.

Zwangerschapsfotografie met kinderen of partner behoort ook tot de mogelijkheden. De zwangerschapsfotograaf doet er alles aan om de toekomstige moeder volledig op haar gemak te stellen. Dit is immers een vereiste voor het maken van de beste foto’s. Een pregnancy shoot kan volledig worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

Naast een fotoshoot in de studio, is ook een shoot op locatie mogelijk. Heb jij reeds een bijzondere plek in gedachte? Neem contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Wat is newborn fotografie?

Een newborn fotograaf schiet plaatjes van pasgeboren baby’s. De allerkleinste kunnen soms al verrassend fotogeniek zijn. Newborn fotografie is zonder twijfel een vak apart. Je kunt een baby immers niet vertellen op welke manier hij of zij dient te poseren. Een newborn fotograaf heeft dan ook veel ervaring nodig om dit vak te kunnen perfectioneren.

In onze studio maken wij gebruik van diverse newborn fotografie props, om zodoende de allerleukste plaatjes te kunnen schieten. We laten ons gedurende deze newborn shoot leiden door het natuurlijke ritme van de baby. Uit ervaring is gebleken dat dit resulteert in de meest schattige foto’s.

Een newborn shoot kan al plaatsvinden wanneer de baby twee á drie weken oud is. Op deze manier wordt écht de eerste levensfase duidelijk in beeld gebracht. Uiteraard zijn papa en mama ook aanwezig bij de newborn shoot. Ons motto luidt immers: “Samen maken we de mooiste foto’s.”

OVER ANKE GEURTS

Anke Geurts is een zeer gepassioneerde fotografe die bekend staat om haar verbluffende foto’s van baby’s en het moederschap. Ze is al meer dan 15 jaar bekend van vooral haar zwangerschaps- en newbornfotografie, vaak met baby’s in unieke en creatieve poses.

Studio locatie

Straat: Sint Servatiusweg 67
Postcode: 6227TR
Locatie: Maastricht
Telefoon: +31624234530
E-mail: info@ankegeurts.nl

Volg mij op social media:

 

Hallo daar

Mijn naam is Anke Geurts. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Dat ik foto’s maak wist je waarschijnlijk ook al. Anders was je niet op deze website terecht gekomen. Toch? Wat je misschien niet wist is dat fotografie behalve mijn beroep ook mijn hobby is.

Meer over Anke >

Lees hier de Privacyverklaring en cookiebeleid